Om oss

Vi har under flera år bilat runt om i Frankrike och hyrt in oss på olika ställen och på olika orter. Vi älskar landet, maten, människorna och kulturen.

2013 åkte vi runt och kikade på olika hus och föll för en tomt i byn Marseillan. Byggprojektet tog nästan 1 år med en hel del turer fram och tillbaka. I april 2014 stod huset klart och vi kunde flytta in.

Voltaires Frankrike ska ge dig samma inspiration som det ger oss plus att vi kan dela med oss av alla våra erfarenheter och äventyr. Vår tanke är att du får del av bra restauranger, vandringsleder, hantverkare, recept, fina ställen att besöka.

Varmt välkomna till Voltaires Frankrike!

Dan och Annika Voltaire

IMG_0125

8 reaktioner på ”Om oss

 1. Era vandringar ser underbara ut. Antar att ni bilat dit. Befinner mig nu i Marseillan och har inte bil. Vet ni någon annat sätt att ta sig till Moureze tex. Ska vara här en månad till och gillar att vandra. Tacksam för tips.

  Gilla

  • Vi har haft bilen till våra vandringar. Här i krokarna så brukar många gå längst vinfälten (finns uppmärkta leder där). Ta en kontakt med turistbyrån i byn som är i samma hus som teatern. Om du har tillgång till en cykel så finns det fina cykelleder också. Det är väldigt fint att cykla till både Sète och Cap d´Agde (fina cykelvägar).

   Gilla

 2. Tack
  K för svar. Glömde säga att jag redan varit här i 5 veckor så området är utforskat. Efter pilgrimsvandring i Le Puy är jag redo för en utmaning i närheten. Googlar vidare för att hitta något jag kan ta bussen till. Ha det i höst MVH Pia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s