Courchevel – Le Praz

Franska alperna i september är helt fantastiskt. Dilemmat är att det är utanför säsongen vilket innebär att nästan allt är stängt. I praktiken tar sommarsäsongen slut (med vandringar) första veckan i september. Därefter fixas det och donas till vintersäsongen tar fart i december.

Oavsett så gillar vi när det är lugnt och fridfullt i byarna vi besöker. Det finns alltid någon restaurang öppen och vi fick nog tag i det bästa hotell som går att få i denna by. Det blev två dagars naturupplevelse med vandringar i kraftig lutning uppåt innan vi nådde toppen 🙂

Detta är absolut ett ställe värt att besöka. Bilderna talar för sig själva…

dscn1642 dscn1643 dscn1646 dscn1648 dscn1653  img_1205 img_1206

dscn1701

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s