Voltaires Frankrike

2013 åkte vi runt och kikade på olika hus och föll för en tomt i byn Marseillan. Byggprojektet tog nästan 1 år med en hel del turer fram och tillbaka. I april 2014 stod huset klart och vi kunde flytta in.

Voltaires Frankrike ska ge dig samma inspiration som det ger oss plus att vi kan dela med oss av alla våra erfarenheter och äventyr. Vår tanke är att du får del av bra restauranger, vandringsleder, hantverkare, recept, fina ställen att besöka.

Varmt välkomna till Voltaires Frankrike!

Dan och Annika Voltaire

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s