Konsert på Seglarklubben i Marseillan

Igår när vi tog en kvällspromenad i byn hörde vi livemusik på håll. Vi blev naturligtvis nyfikna och hamnade utanför Seglarklubbens klubbhus där de hade riggat upp en scen och ett band spelade. Vi trodde det var en privat fest och stannade till och lyssnade utanför.

Då kom en av killarna ut och bjöd in oss till spelningen, han hämtade stolar och hälsade oss välkomna. En kul kväll på seglarkubben med skön musik i sommarvärmen. Vi filmade några av låtarna men som nybörjare på blogg så lyckas vi inte fullt ut att publicera dessa, får se om det kommer framöver…

Söndagen ägnades åt att bege oss till marknaden i Meze. En liten by som vi normalt bara åker förbi på väg till Montpellier. En supermysig by med en riktigt bra marknad på söndagar. Det är bra att ha ett sånt ställe att åka till på söndagar då det mesta är stängt i Frankrike.

Värmebölja råder fortfarande och det har varit 30 grader varmt sedan vi kom hit för en vecka sedan. Nice…

I veckan kommer Leo och hälsar på och det ska bli riktigt mysigt.

Dan och Annika

IMG_0214

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s