Dourbie…

I samband när vi var i La Couvertoirade så gjorde vi även ett besök till en utsiktsplats som vi hittade skyltar om längst vägen som vi blev nyfikna på. Vi hade tidigare sett en skylt från vägen där det stod Gorges de la Dourbie och Googlat lite om att det skulle finnas fina vandringsleder och härlig utsikt just här…

Nåväl, utsikt – vi kom fram till till en skylt där det stod Gorges de la Dourbie till slut på slingriga vägar uppåt, uppåt och dimman tätnade… och när vi väl var där var dimman så tät att ett foto skulle blivit helt vitt… Man kan inte alltid ha tur med vädret.

Vi fortsatte vägen fram till byn som heter Dourbie och tänkte att det kunde vara något… men nej, kanske fel säsong och fel väder… Tror ändå att det kan vara värt att komma tillbaka då vi fått koll på att floden som rinner i ravinen heter Dourbie också och detta område tillhör ett naturreservat inom departementet Lozére.

Vi får helt enkelt ta reda på lite mer innan vi åker hit igen… en vandring här skulle vara riktigt kul. Nedan lite bilder när dimman lättade. Kolla in bilden på bilvägen ner också, jisses vad den var smal och tur var fick vi inte något möte för det skulle aldrig funka…

DSCN0733 DSCN0739 DSCN0742 DSCN0728 DSCN0725

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s