Antikmarknad i Pézenas

Foire Brocante et Antiquités infaller i början av maj (kan vara 1 maj varje år men det får vara osagt). Om man gillar gamla saker som är riktigt fina så ska man bege sig hit. Pézenas är ju känt för att ha många små antikvariat och denna dag så är alla ute på gatan och ställer ut sina saker.

Här finns i praktiken allt man kan tänka sig. Vi fick tips att det går att pruta upp till 50% av priset de begär från början så tveka inte att deala med säljarna. Det är alltid fest när något händer och i praktiken så finns det alltid ett band som spelar live på gatan. Detta skapar en härlig stämning och utan att handla något så är det en upplevelse att bara vara här och se allt.

brocante1

brocante2antikt band

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s