Cité de Carcassonne

En favorit (igen) som ingen ska missa att besöka om man är i regionen. En helt fantastisk stad innanför de dubbla stadsmurarna. Carcassonne tillhör UNESCO världsarv och det känns som man är tillbaka på riddartiden när man ser denna fantastiska stad på håll.

Många som varit här på nationaldagen den 14 juli säger också att fyrverkerierna är helt enastående och en upplevelse i sig. Vi brukar passa på att besöka Carcassonne när det inte är turistsäsong för då är det en lugn och skön stad att knalla runt i. Kyrkogården utanför murarna är också otroligt vacker.

carcasonne1 Carcasonne1 Carcassonne1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s