Sète från ovan

Staden Sète härstammar från romartiden och har sitt namn efter berget Mont Saint Clair (Mons Setius). Hamnen i Sète fyllde nyligen 350 år och det är en mysig stad att besöka. På onsdagar är det marknad och här finns också en riktigt bra saluhall.

På toppen av Mont Saint Clair finns utsiktsplatser och en väldigt fin naturpark att besöka. Utsikten är helt fantastisk och det går utmärkt att ta med en matsäck och sitta ner på de picknickplatser som finns lite var stans i området.

thumb_IMG_0946_1024 thumb_IMG_0945_1024 thumb_IMG_0938_1024 thumb_IMG_0936_1024 DSCN1421

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s