Les Terrasses du Lac (Annecy)

Om du besöker Annecy så kan det vara värt en tur till restaurangen med en underbar utsikt över Le Lac – Les Terrasses du Lac. Denna restaurang är även rekommenderad av Guide Michelin.

Som Guide Michelin förespråkar så ska det vara värt att slita på däcken för att få en måltid på de restauranger som är rekommenderade. Det är en ganska liten tur utanför staden, cirka 4 km men det krävs nog att man kan ta bilen vilket innebär att någon måste köra. Tidigare kallades denna restaurang för Super Panorama för sin plats mellan bergen och sjön och utsikten är magnifik.

Vi hade en stor förväntan på att få äta den berömda fisken från Le Lac som heter L’Omble Chevalier. Dessvärre var denna rätt slut så vi fick nöja oss med kalvfilé med kantareller och annat smått och gott. Maten var superb och service bra.

Les Terrasses Du Lacimg_0737img_1167img_0738 img_0739 img_1172img_1169

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s