Paddla kanot i Roquebrun

Idag har vi gjort en tur till Roquebrun och paddlat kanot på floden Orb. Vi valde rutten som är 5 km och tar cirka 1 timme att paddla. Här kan du även välja att paddla längre sträckor och rekommendation är att ta med en matsäck på vägen och ta ett litet stopp.

Vi blev körda med bil till stället ca 5 km bort (om man nu väljer den sträckan) och därefter fick vi en kort instruktion om teknik när du paddlar och hur du gör om du ramlar i vattnet. Det är relativt grunt vatten hela vägen och vi rekommenderar att du köper de ”badskor” som de säljer på plats samt tar med torra kläder efter för ombyte då man blir lite blöt i de små forsarna som man paddlar igenom. Detta är en relativt lätt tur och vi paddlar medströms hela vägen. Otroligt njutfullt med fin natur hela vägen och stopp där man kan stanna och fika eller käka sin matsäck.

Lite bilder från dagens tur…

IMG_0685 IMG_0689 IMG_0682IMG_1102IMG_1101

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s