Domaine de Falgos

Oj vad många fina ställen det finns att besöka. Vi har haft Falgos på önskelistan ett tag och nu kom vi äntligen hit. Tillsammans med vår son Leo så hade vi bokat in två nätter i ett familjerum (som var i två plan och som en lägenhet utan kök). Jättefint hotell och fullkomligt magiska vyer.

Falgos ligger precis vid gränsen till Spanien och från oss är det cirka 18 mil. Kringelkrokväg sista biten uppför berget (hotellet och golfbanan är ca 1000 m.ö.h). Åt ena hållet kan man skönja Medelhavet och golfbanan ligger som inbäddad mellan bergsmassiven. Från 30 grader varmt i Marseillan till cirka 20 vilket gav oss ett skönt golfväder.

Även om man inte golfar så är detta ett fantastiskt ställe att åka till. Här finns även fina vandrings- och cykelleder. Hotellet har en jättefin spa-avdelning med en skön pool att simma i, varma bubbelbad samt ång- och torrbastu. Det är rent och välskött och du kan boka in massage och behandlingar här också.

Restaurangen bjöd på bra mat (inte toppklass, men gott). Servicen hos personalen är suverän. Även om vi var här i högsäsong så kändes det inte så dyrt då man får spela hur mycket golf som helst i priset samt fri tillgång till spa-badet. Hit kommer vi absolut åka tillbaka till när vi vill ha några sköna dagars avkoppling och mys. Du hittar mer info på deras hemsida falgos.com.

 

Lämna en kommentar