Vandringstur från Cassagnoles…

I helgen begav det sig med första turen på detta år. Vi begav oss till byn Cassagnoles (som ni kan se på bilden från ovan) och skulle ta en tur som var cirka 6 kilometer. Inledningsvis så gick vi i underbar skog med liten bäck som vi fick gå balansgång över. Därefter bara uppåt, uppåt och uppåt i stark lutning.

Till slut kom vi till en lite avsats där vi kunde inta vår picknick vilket är så otroligt njutbart i solen. Vandrade vidare uppåt och kom slutligen till toppen med magnifik utsikt över nationalparken och snöklädda alper i horisonten. Där tog alla markeringar slut och vi hittade inte vidare så vi fick glatt i hågen trampa nedåt igen.

En skön dag i solen blev det och det låg faktist lite snö på vissa ställen också. Nedan lite bilder från vår utflykt.

DSCN1080 DSCN1069 Vandring Utflykt

En reaktion på ”Vandringstur från Cassagnoles…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s