l’Espiguette

Ibland hittar man guldkorn som är så fantastiska att man inte vill berätta om dessa för någon. Stranden l’Espiguette är ett sådant ställe. Vi fick tips om denna strand från våra vänner Eva-Lena och Thomas som varit här tidigare och hängde med på en utflykt.

Stranden är en naturstrand och hör till en av Frankrikes vackraste. Den är 10 km lång och 700 meter bred (vilket är den största strand som vi har besökt). Otroligt vackert med sanddyner som skapade lä för vinden när vi satte oss ner för att äta vår picknick.

Detta är absolut en pärla att återkomma till många gånger…

IMG_0772 IMG_0776 DSCN1247 DSCN1237IMG_0774

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s