Restaurang Côte Mas

Côte Mas är en restaurang som ligger mitt ute i ingemansland omgiven av vinfält och natur. Närmsta by är Montagnac. Vi kom dit av en slump då vi köpt ett gott vin i affären och såg att vingården Domain Paul Mas inte låg så långt ifrån där vi bor. Googlade upp adress och såg då att de även hade en restaurang på gården och vi for dit för att prova vin och äta en lunch.

Entre Entre2 Côte Mas är inte bara en smakupplevelse utan maten är även dekorerad och upplagd på ett sätt som gör att det vattnas i munnen. Be gärna den fantastiska personalen som jobbar här om vinrekommendation till maten (självklart blir det från Domain Paul Mas som är en av de största vinproducenterna i regionen). De är otroligt pålästa och kunniga om både vinerna och maten plus har ett fantastiskt engagemang och hög servicenivå.

Bilder och mat från restaurangen

Restaurang1 Restaurang2Restaurangmat Bilder och mat från Bistron (där du även kan prova vinerna och handla hem)Bistro1 Bistro2

Bistromat Vi fick öven en liten guidad tur i vinkällaren av personalen

Vintunnor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s