Théâtre Molière i Sète

Vilken fantastisk present vi fick av Eva-Lena och Thomas Muhr (egentligen till Danne i födelsedagspresent som även jag fick njuta av). Vi har aldrig varit någon ”kulturelit” tidigare utan endast gått på rockkonserter.

Nu fick vi njuta av en fantastisk upplevelse av klassisk musik med 46 musiker från Orchestre national Montpellier Occitanie. Dirigent var en svensk som heter Magnus Fryklund vilket var lite extra kul.

Inledningen var Antonin Dvorak som jag aldrig hört talas om tidigare. Därefter blev det stycken av Wolfgang Amadeus Mozart med en solist på flöjt som hette Chloé Dufossez. Magiskt och imponerande. Avslutningsvis blev det Ludwig van Beethoven.

Då detta var vår första konsert i klassisk musik så var det helt fantastiskt och man blev väldigt berörd. Teatern i Séte var otroligt praktfull och fint renoverad.

Detta var vår första gång på denna typ av konsert men absolut inte den sista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s