Halles du Lez i Montpellier

Vi upptäckte Halles du Lez när vi sökte efter julmarknader i december i syfte att hitta något nytt ställe att besöka. I praktiken är det en stor parkeringsplats där man byggt en saluhall/food court med mat från världens alla hörn. Vi var här på julmarknad första gången och har därefter besökt Halles du Lez några gånger till efter det.

Restaurangerna erbjuder allt från bra street food till lite lyxigare ostronbar. Det är mysigt att strosa runt här och alla i sällskapet kan välja sin egen favoritmat. Utanför dörrarna till Halles du Lez så hittar du Marche du Lez som består av en antikaffär, inredningsbutik, lite fler matställen samt några mindre marknadsstånd. Det är inte så stort men en supercool miljö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s